Ce-si propune "Patrupedul"


Asta-i doar inceputul, stati linistiti !!
       Blogul este pus la dispozitia celor care iubesc, au sau au avut un patruped. 
Indiferent ca miauna sau latra, ca e mic sau mare, ori ca stie sa cante la pian sau doar ii face placere sa latre toata ziua, de exemplu. Pe cei care canta la pian vrem sa ii ajutam sa persevereze, poate vor ajunge sa cante simfonia a V-a de Beethoven si sa avanseze la "Patrupezii au talent" s-ar putea sa fie mai buni decat romanii, iar pe cei care latra sa-i invatam ca nu-i bine sa o faca chiar toata ziua, dar e distractiva comanda "cearta". Asadar, vom incerca sa ne folosim de "talentele innascute" pe care le are patrupedul nostru pentru a-l ajuta pe el si pe noi  sa fim mai veseli.



       Vom vrea sa-i ajutam pe cei care-si doresc un companion patruped si nu stiu ce rasa li se potriveste, nu stiu ce alegere sa faca cu privire la cel care le ofera animalul(canise, crescatori, pet-shop-uri), sau pur si simplu nu stiu cum sa-si aleaga un pui de calitate si la ce ar trebui sa fie atenti cand cumpara un puiut. 
       Vrem sa-i ajutam pe cei care iubesc animalele si ne putem ajuta reciproc din experienta dobandita in decursul timpului. 
       Eu, personal, sunt pasionat de dresajul canin (cresc caini de vreo 12 ani), dar iubesc deopotriva si cainii si pisicile si-am avut de-a lungul timpului nenumarate animale de companie, de la porumbei si papagali la serpi, soparle si tarantule. Toate m-au fascinat, insa cainii, PitBull-ii in special, au ramas febletea mea; nu pentru imaginea de "asasin cu sange rece" promovata de media ci pentru inteligenta, devotamentul, dragostea si curajul fenomenale pe care le au si cu care-si slujesc stapanul pana la sacrificiul suprem, daca stapanul asta doreste. Si as vrea sa inchei cu o fraza devenita cliseu:


"Nu exista caini rai ci doar stapani rai"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu